„Old Love” de 8 Martie la Satu Mare

Casa de Cultura a Sindicatelor din Satu Mare va gazdui in data de 8 martie piesa „Old Love”. Spectacolul va avea loc de la ora 19.00. Pretul unui bilet este de 70 de lei.

„Old Love” este o comedie romantică în două acte, cu note de dramă personală, ce expune povestea cu final fericit, tip Hollywood, într-un decor auster, constituit din câteva obiecte de mobilier alb, ce contribuie la nota specială, minimalistă, a piesei.

O „Iubire veche” își are acțiunea în zilele noastre, ce-i leagă timp de aproape trei decenii pe măruntul funcționar Bud Mitchell și pe soția patronului său, Molly Graham, cu întâlniri sporadice și discuții presărate cu umor, repede uitate de către ea, dar constituind pietre ale unei construcții afective solide pentru el. Însă pasul decisiv nu este făcut până când cei doi nu sunt singuri, liberi de obligațiile de familie, ea vaduvă, el divorțat.

Regia ii apartine lui Daniel Bucur. In distributie regasim nume precum: Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Paula Chirila, Adrian Paduraru/Robert Tudor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.