Întâlnire cu parlamentarii sătmăreni pentru sprijinirea proiectelor

La început de an, primarul KereskényiGábor și președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, au cerut sprijinul parlamentarilor sătmăreni pentru proiectele majore derulate în municipiul Satu Mare.

Edilul municipiului, Kereskényi Gábor și președintele Pataki Csaba s-au întâlnit vineri cu deputații Loránd Magyar și Istvan D. Erdei, precum și cu senatorul Turos Lorand. Cu ceilalți parlamentari, Ioana Bran, Romeo Nicoară, Octavian Petric și Gabriel Leș, primarul Kereskényi Gábor a avut discuții telefonice, aceștia nefiind în municipiul Satu Mare în această perioadă.

„Am cerut sprijinul parlamentarilor sătmăreni ca la dezbaterea bugetului de stat pe 2019, marile proiecte de infrastructură din municipiul Satu Mare, dar și din județ, să primească finanțare. Indiferent de culoarea politică, consider că toți parlamentarii sătmăreni trebuie să tragă la aceeaşi căruță, intersele județului și municipiului Satu Mare trebuie susținute de către noi, toți”, a spus KereskényiGábor.

Primarul le-a prezentat parlamentarilor și proiectele derulate din fonduri de la bugetul local, dar și pe cele finanțate din fonduri europene.

„Continuăm și în 2019 să investim în dezvoltarea municipiului Satu Mare. În ianuarie va avea loc licitația pentru podul peste râul Someș, de pe str. Ștrandului, iar apoi în februarie vom avea prima licitație pe proiectele europene, pentru podul pietonal”, a mai declarat primarul.

Un Comentariu la "Întâlnire cu parlamentarii sătmăreni pentru sprijinirea proiectelor"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.