Un sătmărean, „regele” imobiliarelor din Cluj-Napoca. Cine este acesta

Sătmăreanul Dorin Bob este considerat o adevărată vedetă a imobiliarelor din Cluj-Napoca. Dorin Bob este este inginer agronom ca profesie. Acesta ocupă locul doi în TOP-ul celor mai puternici dezvoltării imobiliari din Cluj. 

Face business de peste doua decenii, are 47 de ani si s-a remarcat, in primul rand, prin fabrica de conserve de legume si fructe Arovit, infiintata in 1942, care a renascut si a devenit, datorita lui Bob, unul dintre jucatorii foarte importanti pe plan national.

Cu banii facuti pe Arovit, Dorin Bob s-a implicat, incepand cu 2007, si in afaceri imobiliare, in ultimii 10 ani construind peste 1200 de apartamente, dupa unele surse 1700. O particularitate a acestui om de afaceri este faptul ca el nu se limiteaza doar la construirea de locuinte, ci se straduie sa construiasca ansambluri rezidentiale complexe, spatii comerciale si birouri, ca si plus valoare pentru edificiile sale. Ultimele doua investitii ale sale au beneficiat si de prezenta LIDL.

Omul de afaceri are cele mai spectaculoase proiecte in constructie din Cluj-Napoca. In zona Billa Manastur, in zona Agromec Iulius Mall, pe Taietura Turcului sau pe Frunzisului, Dorin Bob este asteptat sa livreze in urmatorii doi ani cel putin 1000 de apartamente dedicate segmentului mainstream si de lux, lucru care il face, cu siguranta, alaturi de Chimu Capusan, rege al imobiliarelor din Cluj-Napoca.

Sursa: Ziar de Cluj

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.