Manga la volan. Doi soferi, amendati de politisti

Doi soferi, de 26, respectiv 58 de ani, au fost depistați de polițiști pe raza județului Satu Mare, sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 1 ianuarie, în jurul orei 07.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică au identificat în trafic, pe raza comunei Călinești Oaș, un bărbat, de 26 de ani, din comuna Gherța Mică, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Tot la data de 1 ianuarie, și polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au depistat în trafic pe raza municipiului Satu Mare, în jurul orei 22.00, un bărbat, de 58 de ani, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană sub influența băuturilor alcoolice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.