Cele mai frumoase urări de Anul Nou

Creative, religioase, amuzante, mesajele și SMS-urile pe care le trimiteți celor dragi de Anul Nou trebuie să fie cât mai speciale. În cazul în care nu aveți inspirație, iată câteva exemple.

“Anul care vine să îţi aducă speranţa unui nou început, energia necesară pentru a-ţi împlini toate dorințele, înţelepciunea de a aprecia micile bucurii pe care fiecare zi ţi le oferă şi pe acel cineva care te face mereu să zâmbeşti”.

Din gama fulgilor ce cad şi din a lor sclipire, eu vă doresc tot cei mai drag, mulţi ani şi fericire! La mulţi ani!”

Trăiește un adevărat pastel de iarnă, cu valuri de ninsoare. Ascultă-ţi vocea sufletului, alungă frigul din el, fii deasupra liniştei create de dansul fulgilor de nea. Sărbători fericite şi un An Nou de poveste!”

“Fie că anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită şi fericită! La mulţi ani!”.

“Mult belşug şi sănătate, să-ţi ofere Noul An! Multă dragoste în viaţă şi s-aduni ban după ban!”

Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere!”

În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un an minunat!”

„Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez că toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, astfel încât acest nou an să îţi umple sufletul de voie bună!”

„Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură, iar norocul să te urmeze oriunde… Anul ce vine să te ajute să descoperi minunea unei vieţi împlinite! La Mulţi Ani!”

„Îmi datorezi cadoul promis, dar nu mai poţi să mi-l dai pentru că nu puteai să îmi faci decât unul singur, să petreci prima secundă din Anul Nou alături de mine. La Mulţi Ani!”

„Vine un uragan de fericire, dragoste şi linişte cu urarea ca anul 2019 să-ţi aducă toate aceste lucruri.”

„Deschide-ţi inima în noaptea dintre ani, lasa bucuria unui nou început să îţi pătrundă în suflet, păşeşte cu speranţă şi încredere şi nu uita că cineva se va gândi în miez de noapte la tine şi îţi va dori toată fericirea din lume!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.