Negresteanul care a omorat trei oameni, trimis in judecata (Foto)

Ionut Mane, de 33 de ani, din Negresti-Oas, acuzat de producerea accidentului rutier din data de 21 noiembrie, soldat cu decesul a trei persoane doua femei si un copil si ranirea grava a alteia, a fost trimis in judecata. Dosarul se afla pe rolul Judecatoriei Constanta, instanta care a decis mentinerea inculpatului in stare de arest preventiv. Hotararea a fost mentinuta si de judecatorii din Tribunalul Constanta.

Două femei şi un copil în vârstă de aproximativ trei ani, au murit în ziua de 21 noiembrie intr-un accident petrecut în judeţul Constanţa şi în care au fost implicate două maşini. Șoferul vinovat de producerea tragediei este un barbat de 33 de ani din Negresti-Oas.

In urma impactului două femei au murit, iar un copil în vârstă de aproximativ trei ani a fost găsit în stop-cardiorespirator. În ciuda eforturilor depuse, copilul nu a mai putut fi salvat.

O altă persoană a fost rănită, suferind o fractură la mână şi un traumatism cranian. Victima a fost dusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc pe DN 2A, unde un autoturism Mercedes se deplasa dinspre M. Kogălniceanu către Constanţa. Pe podul rutier din zona localităţii Ovidiu, maşina a ajuns pe contrasens şi a lovit cu partea din stânga faţă un autoturism Hyundai care se deplasa regulamentar dinspre Constanta către M. Kogălniceanu. În urma impactului, autoturismul Mercedes s-a răsturnat.

Toate victimele se aflau în maşina al cărei şofer era nevinovat.

Şoferul celuilalt autoturism are 33 de ani, este din oraşul Negresti-Oaş, şi emana halenă alcoolică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.