Ploaie de amenzi in trafic, in perioada Craciunului

În perioada 21 – 26 decembrie, polițiștii au desfășurat acțiuni de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică și de combatere și prevenire a accidentelor rutiere, pe raza județului Satu Mare.

Astfel, în perioada 21 – 26 decembrie, pe lângă măsurile de menținere a ordini publice și de fluidizare a traficului rutier, polițiștii au aplicat în total peste 310 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 86 000 de lei.

Polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere rutiere din județ în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere, precum și pentru dirijarea și fluidizarea traficului rutier, ocazie cu care au aplicat peste 190 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 48 200 de lei, au reținut 9 de permise de conducere, 6 certificate de înmatriculare și au constatat 8 infracțiuni rutiere în flagrant.

Iar polițiștii de ordine publică au aplicat aproximativ 110 de sancțiuni contravenționale, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, în valoare de peste 27 800 de lei.

Totodată, polițiștii au ridicat în vederea confiscării peste 6 800 de bucăți de articole pirotehnice, ocazie cu care au întocmit 3 dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de deținerea de materiale pirotehnice fără drept.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.