Peste 100 de kilograme de carne confiscata la Satu Mare

Inspectorii (DSVSA) Satu Mare au realizat, în perioada 14 – 20 decembrie, 126 acțiuni de control. Inspectorii au confiscate peste 140 de kilograme de carne din piețele sătmărene, iar alte zeci de kilograme au fost reținte la frontieră.

În urma controalelor efectuate în Piețele Agroalimentare a fost supusă sechestrului/reținerii oficiale, cantitatea de 142,5 de kg carne, în valoare de 3,135 lei. După confiscare, carnea a fost dirijată, pentru incinerare, către o unitate de ecarisare autorizată sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în Punctul de Inspecție la Frontieră Halmeu, împreună cu Biroul Vamal Halmeu și Poliția de Frontieră, a fost supusă sechestrului / reținerii oficiale, cantitatea de 50,5 de kg de produse alimentare de origine animală , în valoare de 1.450 lei. Din produsele reținute au fost recoltate probe pentru examene de laborator. După confiscare, produsele respective au fost dirijate, pentru incinerare, către o unitate de ecarisare autorizată sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.