Mircea Govor, Cetatean de Onoare al comunei Supur

Trei personalitati ale comunei Supur au fost desemnate joi, 20 decembrie, Cetateni de Onoare ai localitatii. Unul dintre persoanele distinse cu acest titlu este managerul Nord Vest TV și Gazeta de Nord-Vest, Mircea Govor.

De-a lungul anilor, Mircea Govor a fost implicat în toate investițiile din comuna Supur: două școli noi, la Giorocuta și Dobra; Căminul Cultural din Supuru de Sus, modernizarea școlilor din Supuru de Sus și Supuru de Jos, amenajarea parcurilor din centrul fiecărei localități, amplasarea unor monumente dedicate Centenarului, etc.

“Au fost o serie de investiții prin care Mircea Govor a fost implicat și a fost alături de noi, ne-a ajutat cu finanțări, cu sfaturi. Bineînțeles, activitatea lui Mircea Govor este mult mai vastă. Și fiindcă s-a implicat în dezvoltarea comunității, în dezvoltarea culturală a ei, a învățământului din comuna Supur, consilierii locali au propus ca să i se acorde titul de Cetățean de Onoare domnului Mircea Govor”, a declarat primarul comunei Supur, Vasile Stet.

In discursul sau, Mircea Govor a subliniat faptul că acest titlu este o surpriza placuta si care, in acelasi timp, il și onoreaza.

“Sunt extrem de onorat, de emoționat, de fericit pentru aceasta distinctie primita chiar inainte de Craciun, si vreau sa va multumesc, in mod special, tuturor. A fost o surpriza pentru mine pentru ca de trei ani am iesit de pe scena politica a Satmarului. Le multumesc celor care s-au gandit sa-mi acorde aceasta distinctie de Cetatean de Onoare al comunei în care m-am nascut, care, pentru mine, inseamna foarte mult. Indiferent de cine ce ar zice, este o distinctie care ma onoreaza, dar ma si obliga in acelasi timp”, a declarat Mircea Govor.

De asemenea, Mircea Govor a multumit in special familiei, care a fost alaturi de el, dar si altor persoane care l-au sustinut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.