Gest nobil ! Donatie catre Sectia de Pediatrie (Foto)

Gest nobil făcut, acum, în preajma Sărbătorilor Crăciunului, de Fundatia “Hans Lindner” din Satu Mare. Prin programul “Raza Speranței”, Fundatia “Hans Lindner” a donat Secției de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență mai multe obiecte de folosință îndelungată cum ar fi: un frigider, un cuptor cu microunde, mai multe seturi de veselă etc.

De asemenea, cu sprijinul unor cadre didactice de la Școala Gimnazială “Octavian Goga” din municipiu, a elevilor din această unitate, au fost oferite celor mai mici pacienți aflați interenați în Spiatalul Județean diverse cadouri. Printre daruri s-a aflat și un Moș Crăciun în miniatură.

Prezent la această acțiune, Tiberiu Koczinger, directorul “Hans Linder” Satu Mare a declarat a subliniat ca “familia Hans Linder este și va fi și în viitor, alături de oameni, de copii aflați în suferință. Azi suntem alături de copiii internați la Pediatrie, dar vom veni și în viitor. Tuturor, pacienților, aparținătorilor, personalului medical de la SJU Satu Mare, le urăm din suflet Sărbători Fericite!”.

La rându-i, Adrian Marc, managerul SJU Satu Mare le-a mulțumit celor de la Fundația “Hans Linder” pentru organizarea acestei actiuni.

“Mulțumim Fundației Hans Linder pentru gândurile bune, pentru gesturile pe care le-au făcut pentru pacienți, beneficiarii acestei acțiuni” a spus Adrian Marc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.