Olimpia Bucuresti si-a sarbatorit campionii. Deputatul Ioana Bran, la eveniment (Foto)

Clubul Sportiv „Olimpia” din București și-a sărbătorit astăzi, 18 decembrie campionii. La eveniment a participat si deputatul social-democrat, Ioana Bran. 

Pentru „Olimpia”, club cu 19 secții sportive, 2018 a fost un an foarte bun. „Zestrea” clubului a crescut cu peste 50 de medalii la competiții internaționale și peste 400 la cele naționale.

“Cei mai buni 10 sportivi din acest an, precum și cei mai buni 10 antrenori au fost premiați și am avut onoarea să fac parte dintre cei care le-au înmânat premiile! A fost foarte emoționant! Sunt mulțumită că în mandatul meu de ministru al Tineretului și Sporturilor am realizat actele normative necesare pentru înființarea a două Complexuri Sportive Naționale, unul la Baia Mare și unul în București. Cel din Capitală este constituit cu patrimoniul Clubului Sportiv Olimpia București. Acestea sunt primele Complexuri Sportive Naționale înființate după mai bine de 18 ani! De la sărbătoarea de azi nu puteau lipsi câteva demonstrații sportive! Am urmărit, alături de oaspeții invitați – m-am bucurat să îi întâlnesc aici pe Bogdan Matei, ministrul Tineretului și Sporturilor, și pe d-na Elisabeta Lipă – meciuri de baschet, box, demonstrații de arte marțiale sau gimnastică ritmică. M-a bucurat enorm să văd că juniorii se descurcă excelent, prin urmare viitorul Clubului este pe mâini bune! Îi felicit pe toți sportivii pentru performanțele din acest an, dar și pe managerul clubului, Gheorghe Iordache, și echipa sa. Pentru că anul viitor este unul preolimpic, iar 2020 este anul Olimpiadei de la Tokyo, le urez sportivilor de la „Olimpia” cât mai multe medalii la Olimpiadă! Medaliile lor cresc bogăția țării noastre! Sărbători fericite!”, este mesajul deputatului Ioana Bran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.