Baschet feminin: Miercuri, la ora 19, hai la sală cu o jucărie de pluș !

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare vor întâlni campioana Sepsi Sfântu Gheorghe miercuri, 19 decembrie de la ora 19.00. Este reeditarea finalelor din sezonul trecut atât a Ligii Naționale cât și a Cupei României. Și cu siguranță cel mai așteptat meci al actualului sezon, unul în care Sepsi și CSM Satu Mare sunt principalele candidate la titlu.

Iar oficialii de la CSM Satu Mare vor să transforme acest meci cu campioana într-o mica sărbătoare. În care spectatorii să fie principalii actori…Astfel suporterii echipei sunt aşteptaţi la meci cu o jucărie de plus pe care apoi s-o arunce în pauza jocului pe parchetul sălii … Iar apoi toate pluşurile vor fi donate copiilor de la Centrele de Plasament.

Astfel de acţiuni sunt întâlnite tot mai des şi în România la meciurile de handbal şi baschet iar la Satu Mare am mai avut de astfel de acțiuni caritabile și în urmă cu două sezoane tot înaintea unui meci cu Sepsi.

„Am anunțat déjà că vom dona premiul pe care echipa –l va primi de la DJTS la Gala sportului sătmărean pe 2018. În plus mai avem și alte surprize pregătite. Îi așteptăm pe sătmăreni în număr mare la sală pentru că e un meci în care spectacolul e garantat iar în plus putem face și niște copii fericiți acum în prag de Crăciun” spune managerul Florin Mureșan.

După depunctarea celor de la Sepsi partida de miercuri din sala LPS e acum mult mai important. Cele două formații sunt la egalitate de puncte iar învingătoarea din derby va termina pe primul loc prima parte a campionatului. Iar în faza a doua va avea etapă liberă pe 22 decembrie.

Altfel, clubul sătmărean organizează marți la ora 11 înaintea antrenamentului de dimineață o conferință de presă în care antrenorul Maikel Lopez va vorbi despre meciul cu Sepsi iar fetele din echipa de 3×3 a CSM-ului despre turneele din week end de la București.

Partida va fi arbitrată de Andrada Csender Amalia Marchiș și Ionuț Morar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.