Aproape jumatate din biletele emise de Vola.ro, au ca destinație un oraș din România. Satu Mare, in TOP-ul acestora

42% dintre biletele de avion cu dată de plecare în lunile noiembrie și decembrie emise de Vola.ro au ca destinație finală un oraș din România. 

“Procentul celor care vin spre România de sărbători este similar cu cel de anul trecut, în aceeași perioada. Ce diferă însă este creșterea procentului celor care merg cu avionul spre orașe mai mici precum Bacău, Sibiu, Craiova, Oradea, Suceava, Satu Mare, Constanța, Târgu Mureș și Baia Mare. Impactul deschiderii rutelor ce leagă destinații din Spania, Italia și Marea Britanie de aeroporturile mai mici ale României este sesizabil și se vede și în evoluția rezervărilor”, a declarat Claudia Tocilă, director de marketing Vola.ro

Principalele puncte de îmbarcare rămân orașele din mari din Europa precum: Londra, Roma, Milano, Paris, Berlin, Barcelona, Madrid, Bruxelles sau Dublin, unde românii lucrează sau studiază. Sunt însă și români care se întorc acasă din Dubai, New York, Amman sau Beijing.

Prețul mediu pentru un zbor cu destinația finală un aeroport din România este de 155 de euro pentru zborul dus-întors. În medie, biletele includ o ședere de 10 zile în România și cele mai solicitate date de călătorie includ plecarea pe 17 – 23 decembrie și returul în 3 – 7 ianuarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.