Accident cumplit. Un tanar de 18 ani a murit (Foto)

Un tânăr în vârstă de 18 ani a murit, in urma unui impact nimicitor azi (14 decembrie) dimineata. Masina pe care o conducea, Volkswagen Golf, s-a izbit frontal de un microbuz scolar, în care se aflau 14 copii. Tragedia a avut loc pe DN 76, între Tăşad şi Drăgeşti.

“Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost făcut la ora 7.05. Accidentul rutier s-a produs pe DN 76, între localităţile Tăşad şi Drăgeşti, fiind implicate un autoturism şi un microbuz de transport şcolar. Din datele pe care le avem, şoferul autorismului a decedat din păcate”, a declarat pentru Bihoreanul comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Traficul în zonă a fost blocat aproape două ore.

“Ajunse la locul producerii accidentului, foreţele de intervenţie au procedat la evaluarea de specialitate a celor 17 persoane, la efectuarea manevrelor de resuscitare a şoferului autoturismului, care se afla în stop cardio respirator, şi a celor 8 copii şi 2 adulţi aflaţi în cod verde medical (răni minore nr), prezentând leziuni minore. Din nefericire, în cazul şoferului autoturismului a fost declarat decesul”, a declarat Camelia Roşca.

Au ajuns la spital 8 copii şi doi adulţi, pentru investigaţii.

Sursa: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.