Investiție de peste 1 milion de euro, în restaurantele KFC din Satu Mare

În România, investiția totală a celor două restaurante KFC de la Satu Mare este de aproximativ 1,2 milioane de euro, se arată în www.smark.ro.

Restaurantul din incinta Satu Mare Shopping City este amenajat pe o suprafaţă de 160 mp și este situat pe Strada Careiului, nr 21, iar restaurantul KFC Drive-Thru acoperă o suprafaţă de 325 mp și dispune de 54 de locuri în interior şi 24 de locuri pe terasa special amenajată pentru consumatori, fiind situat pe Strada Careiului, nr 75.

“Analizând oportunitățile prezente pe piața locală și internațională, am pornit la drum, anul acesta, cu obiectivul de a mări portofoliul brandului în cât mai multe regiuni. Avem acum 76 de unități KFC în România, opt inaugurate în 2018, iar dintre acestea, cinci sunt situate în orașe în care nu eram prezenți anterior … Am mizat pe experiența de peste 20 de ani în zona de QSR din România și pe o echipă dedicată și entuziastă pentru a consolida poziția Grupului și în Italia, ajungând deja la nouă restaurante KFC”, spune Mark Hilton, Chief Executive Officer, Sphera Franchise Group.

Sursa: www.smark.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.