Centura Careiului este gata. Receptia, saptamana viitoare

Varianta de ocolire a municipiului Carei este gata si se va inaugura saptamana viitoare, scrie www.opiniedecarei.com. programată să aibă loc în cursul săptămânii viitoare, au declarat surse oficiale pentru portalul Opinie de Carei. 

Lucrările au fost începute cu în vara anului 2012. Valoarea totală a lucrărilor, conform CNADR, era de 72.976.189,00 lei, din care 62.029.761,00 lei reprezintă contribuţia nerambursabilă a Uniunii Europene prin Fondul European de Dezvoltare Regională (85% din valoarea totală eligibilă).

În luna decembrie a anului trecut, CNAIR a scos la licitație lucrările de finalizare a variantei de ocolire a municipiului Carei. Valoarea estimată a lucrărilor era de 14,805 milioane lei, fără TVA.

Câștigătoarea licitației a fost desemnată firma Antrepriza de Reparații și Lucrări ARL Cluj SA, deținută de concernul austriac Strabag. La licitație au participat patru ofertanți. Valoarea de adjudecare a lucrărilor de finalizare a centurii Careiului este de 11,59 milioane lei, fără TVA.

Sursa: www.opiniedecarei.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.