Accident in lant. Un ranit si trei masini distruse

Un barbat de 49 de ani din Domanesti a suferit mai multe leziuni in urma unui accident accident in lant. Evenimentul rutier a avut loc marti, 11 decembrie pe raza localitatii moftinu Mic.

Polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 38 de ani din municipiul Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism, pe raza localității Moftinul Mic, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum umed, a pierdut controlul autoturismului intrând în coliziune cu un autovehicul oprit pe un podeț pe partea dreaptă a direcției de deplasare care a fost proiectat într-un alt autoturism parcat.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat, de 49 de ani, din localitatea Domănești, care se afla în autoturism în calitate de pasager.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție iar în urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.