Judetul Satu Mare va primi ambulante noi

A inceput livrarea unui prim lot de 300 de ambulante pentru serviciile de urgenta din tara, iar alte 120 pentru serviciile judetene de ambulanta si SMURD. 

“Livrarea primului lot de ambulante noi catre serviciile de urgenta a inceput ieri si va continua pana in data de 17 Decembrie 2018, urmand ca alte loturi sa fie livrate in cursul primului semestru al anului 2019 catre serviciile de ambulanta si SMURD. Reprezentantii serviciilor de ambulanta au inceput preluarea celor 300 de ambulante de urgenta de tip B 4×2 urmand ca alte 120 de ambulante de tip B 4×4 sa fie livrate serviciilor de ambulanta si SMURD, tot pana in 17 Decembrie.

Finalizarea achizitiilor nu se putea realiza fara implicarea colegilor de la IGSU care au derulat toate achizitiile de ambulante, inclusiv pentru serviciile de ambulanta. Pe aceasta cale vreau sa le multumesc si colegilor de la Ministerul Fondurilor Europene si de la Ministerul Dezvoltarii Regionale (POR), pentru tot sprijinul acordat!”, spune seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.