Cladirea Judecatoriei Carei, restaurata. Dezbatere publica

Cladirea Judecatoriei Carei va fi reabilitata. Lucrarile vor dura nu mai putin de 2 ani, timp in care institutia va functiona in cladirea Centrului Social recent reabilitat.

“Ca urmare a publicării pe site-ul instanţei, la secțiunea Informaţii de interes public, a variantei preliminare a PLANULUI DE MANAGEMENT SOCIAL ŞI DE MEDIU (PMSM), vă aducem la cunoștință că în data de 13 decembrie 2018 ora 11.00, cu participarea dl Adrian Mihăilescu din partea Ministerului Justiției la sediul instanţei, va avea loc consultarea publică cu privire la reabilitarea clădirii unde are sediul Judecătoria Carei, lucrări care urmează a fi efectuate începând cu anul 2019, astfel încât urmează a fi dezbătute împreună cu persoanele care pot fi afectate de proiect şi autoritățile locale, măsurile propuse a se lua pe timpul execuției, existând posibilitatea propunerii şi a altor măsuri față de cele stipulate în PMSM”, este anuntul postat pe site-ul Judecatoriei Carei.

Clădirea Judecătoriei Carei a fost construita în urmă cu peste 130 de ani (1880-1890). La inceput, clădirea a fost folosită ca și casă, între anii 1890-1917, apoi între 1917 -1968 ca locuință pentru bătrâni și din 1968 până în prezent este sediul Judecătoriei Carei.

In timpul reabilitarii, Judecătoria Carei va funcţiona în clădirea Centrului Social recent reabilitat.

Sursa foto: www.buletindecarei.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.