Audiente la Prefectura. Sase persoane inscrise

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, a susţinut astazi, 11 decembrie audienţe cu cetăţenii. Alături de prefect au fost prezenţi consilierul juridic, Tibil Adriana şi consilierul pe relaţii cu publicul, Florin Găzdac.

În această săptămână s-au prezentat în audienţă şase persoane dintre care trei cu probleme de fond funciar referitoare la suprapuneri de terenuri, puneri în posesie şi atribuire teren în baza legii nr. 231/2018. În aceste cauze, pe baza documentelor depuse se vor face verificări la nivelul Instituţiei Prefectului şi Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Satu Mare.

Tot în audienţă, s-a prezentat o persoană care a solicitat sprijin pentru schimbarea locuinţei sociale pe considerentul situaţiei medicale grave a familiei sale. Prefectul i-a solicitat să depună un memoriu justificativ pentru a se identifica o soluţie în acest sens.

O altă persoană a sesizat faptul că nu a obţinut o adeverinţă pentru dovedirea perioadei în care a lucrat în grupa a II-a de muncă deşi a făcut toate diligenţele necesare. Prefectul, în urma demersurilor făcute anterior, a informat persoana că la nivelul Biroului Judeţean al Arhivelor Naţionale cauza este cunoscută şi este pe cale a se rezolva în cel mai scurt timp posibil.

Într-un alt caz a fost solicitată punerea la dispoziţie a unui ordin al prefectului din anul 1992. Prefectul a îndrumat persoana să depună o solicitare în scris pentru a i se comunica actul ce urmează a fi identificat în arhivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.