Spectacole pentru copii la Teatrul de Nord. Ce piese se joaca

Înainte de vacanța de iarnă, Secția română a Teatrului de Nord joacă pentru copii și elevi spectacolele “Cenuşăreasa”, “Profesorul de franceză” și “Prostia omenească”, în regia lui Andrei Mihalache.

Comedia “Profesorul de franceză“, de Tudor Muşatescu, se reia după cinci ani de la premieră, și se joacă marţi 11 decembrie, de la ora 17.00, şi miercuri 12 decembrie, de la orele 15.00 şi 18.00, în abonamente pentru elevi. Din distribuție fac parte actorii: Dorina Nemeș, Alina Negrău, Roxana Fînață, Andrei Stan, Andrei Gîjulete, Sergiu Tăbăcaru, Andreea Mocan, Rora Demeter/Ioana Cheregi, Raluca Mara, Anca Dogaru, Crina Andriucă, Tibor Székely, Carmen Frățilă, Carol Erdos/Stelian Roșian, Cristian But. Scenografia: Alexandru Radu.

Ca în fiecare an, în decembrie, proiectul ”Poveste de Crăciun” al Fundaţiei Maria aduce în dar copiiilor aflați în grija instituțiilor de stat și a ONG-urilor din Satu Mare un spectacol şi întâlnirea cu Moş Crăciun, la Teatrul de Nord. Anul acesta se joacă ”Cenușăreasa”, marți 11 decembrie, de la ora 10.00.

Spectacolul ”Prostia omenească” are premiera sâmbătă 15 decembrie, la ora 11.00, în sala mare a Teatrului de Nord. ”Prostia omenească” în cele două variante ale sale: ”Drobul de sare” – pentru cei mai mici și ”Soacra cu trei nurori” – pentru elevii de gimnaziu și nu numai, își dorește să restituie o comoară de limbă și înțelepciune românească; cuvintele scrise de Ion Creangă și de Anton Pann își dau mâna cu muzica să vă dăruiască ”Povestea vorbii” și o oră de bună dispoziție.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.