Motive pentru care sa purtati rochii tricotate

Toamna este anotimpul perfect pentru ca doamnele si domnisoarele sa scoata din garderoba superbele rochii tricotate.

Aceste piese vestimentare sunt extraordinar de versatile si pot fi purtate cu lejeritate atat la munca intr-o tinuta office, cat si in timpul unei iesiri relaxante in oras alaturi de cei dragi. Iti poti cumpara rochiile de aici: mahoni.ro/26-rochii-tricotate
mahoni.ro/26-rochii-tricotate

Avantaje pe care doar modelele de rochii tricotate le pot asigura

Confort si diversitate de modele

Aceste rochii sunt extrem de comode astfel incat ofera o mare libertate de miscare in special persoanelor active care au multe lucruri de rezolvat in timpul zilei si sunt mereu pe drumuri. Exista modele casual care pot fi purtate cu o pereche de pantofi sport pentru o plimbare prin parc, dar exista si modele un pic mai elegante care pot fi purtate cu o pereche de botine, o pereche de cizme sau cu o pereche de pantofi cu toc pentru o aparitie spectaculoasa la locul de munca.

Diversitate de culori

Din punct de vedere cromatic se poarta foarte mult sezonul acesta nuantele pastel asa cum este rozul pudra, albastrul sau verdele. Nici movul deschis nu trebuie ratat, fiind una dintre culorile vedeta de pe podiumurile de moda. Clasicul negru va ramane mereu in tendinte asa ca o astfel de rochie este un must have pentru toate iubitoarele modei.

Imprimeurile au ramas in continuare in mare voga fiind ideale pentru a sparge monotomia instalata odata cu sosirea anotimpului geros. Chiar daca afara temperaturile scad tot mai mult, doamnele si domnisoarele pot arata in continuare impecabil cu orice fel de rochii tricotate. De la imprimeurile florale si pana la cele geometrice sau abstracte, optiunile sunt infinite.

Modele potrivite oricarei siluete

Marele avantaj al acestor rochii este acela ca se potrivesc de minune oricarei siluete. Exista o gama variata de modele astfel incat fiecare femeie poate gasi cel putin un model care sa o avantajeze si care sa ii scoata in evidenta atuurile fizice. Fie ca sunt inalte, slabe, scunde sau cu forme rubensiene, femeile trebuie sa invete sa aleaga croielile potrivite astfel incat sa isi contureze o imagine desprinsa parca din revistele de moda.

Alegerea corecta a marimii este foarte importanta mai ales in cazul acestor rochii. Exista modele one size care se potrivesc tuturor femeilor, dar si modele comercializate in functie de marimile standard S, M, L, XL. O rochie mult prea mica va scoate in evidenta micile imperfectiuni ale corpului, in vreme ce o rochie prea larga va transmite un aspect neingrijit.

Material simplu de intretinut

Materialul din care aceste rochii sunt confectionate este unul de cea mai buna calitate protejand in felul acesta organismul impotriva temperaturilor scazute. Cu o ingrijire corespunzatoare, hainele pot rezista fara probleme cateva sezoane si pot fi purtate cu incredere. Rochiile trebuie sa fie intotdeauna spalate in functie de indicatiile producatorilor, indicatii care se gasesc inscriptionate direct pe eticheta. Se recomanda spalarea manuala a rochiilor in apa calduta pentru a se evita in felul acesta intinderea materialului.

Detergentul folosit trebuie sa fie intotdeauna unul lichid pentru a se evita patarea rochiilor, iar uscarea se va realiza pe un umeras astfel incat sa nu ramana urme inestetice.

Simplu de inclus in tinute

Outfitul conturat este astfel gata in mai putin de 5 minute indiferent de locatia unde doamnele si domnisoarele trebuie sa mearga ceea ce reprezinta un mare punct in plus avand in vedere faptul ca nimeni nu mai are timp de pierdut in fata oglinzii incercand sa gaseasca cele mai interesante combinatii vestimentare.

Cel mai des intalnit outfit special conceput pentru zilele friguroase de toamna este cel alcatuit dintr-o astfel de rochie din tricot, un dres opac, o geaca de piele in tendinte si o pereche de incaltari cool. In cel mai scurt timp, doamnele si domnisoarele sunt gata sa iasa pe usa si sa cucereasca lumea cu atitudinea lor. Aceasta tinuta poate fi purtata cu incredere chiar si de catre adolescentele care frecventeaza cursurile facultatilor, dar si tinerele mamici sau de doamnele distinse care au incredere in felul in care arata.

Exista si rochii accesorizate cu perle, pietre sau curele care atrag atentia celor din jur si care se transforma intr-o piesa statement a intregii tinute. Genul acesta de rochii se poarta in general seara, in cadrul unei iesi in oras, spre exemplu, la un restaurant. Accesoriile utilizate sunt un pic mai pretentioase motiv pentru care nu pot fi purtate cu lejeritate in timpul zilei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.