Tanara oprita la frontiera. Politistii i-au perchezitionat masina

Sambata, 8 decembrie, în jurul orei 10.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, pe sensul de ieșire din țară, Andreia F., în vârstă de 30 de ani, cu dublă cetățenie româno-maghiară, conducând un autoturism marca Skoda, înmatriculat în Ungaria.

Polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în spații special amenajate sub bara de protecție spate și sub bancheta autoturismului, cantitatea de 2.810 de pachete cu țigări, diferite mărci.

Țigările, în valoare de 33.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 15.000 de lei a fost indisponibilizat deoarece avea spații special amenajate pentru transportul țigărilor.

De asemenea, conducătoarea auto este cercetata pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de țigarete, conform Codului Fiscal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.