Concurs de Matematică lansat la un colegiu din Satu Mare

În Sala Festivă a Colegiului Național „Ioan Slavici” a avut loc astăzi, 7 decembrie, lansarea Concursului județean transdisciplinar de matematică pentru clasele a V-a și a VI-a „Matematica și mediul”, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare (ISJ) în colaborare cu Agenția de Protecția Mediului (APM) Satu Mare și Colegiul Național „Ioan Slavici”.

La eveniment au participat Radu Roca, vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului și directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Satu Mare, Elisabeta Békéssy.

După intonarea imnului de stat de către Corul reprezentativ al profilului pedagogic, cunoscut și sub numele de „Corul Adagio”, inspector școlar general Călin Durla a mulțumit instituțiilor partenere pentru implicare, urând succes elevilor participanți și profesorilor coordonatori.

Radu Roca a evidențiat varietatea și bogăția manifestărilor cu caracter ecologic care se desfășoară în județul Satu Mare.

În continuarea discuțiilor s-au oferit detalii referitoare la Regulamentul concursului, etapele de înscriere, centrele de organizare de către inspectorul de matematică Doina Muntean, inițiatoarea proiectului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.