Accident mortal. Victima a salvat patru vieti (Foto)

Un tânăr de 34 de ani a salvat patru vieți. Acesta a ajuns pe patul de spital vineri (23 noiembrie) seara. Tânărul din Borşa a fost victima unui accident ce a avut loc vineri, în jurul orei 16.00. Din ancheta politistilor reiese ca acesta a traversat strada prin loc nepermis. 

Tanarul a fost transportat la spital insa sâmbătă (24 noiembrie) seara acesta a intrat în moarte cerebrală, iar familia şi-a dat acordul pentru prelucrarea de organe.

Echipajele medicale care au intervenit la prelevarea de organe au fost transportate de o aeronava Spartan al Fortelor Aeriene Romane. Misiunea a fost aprobata de ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les (https://www.satmareanul.net/2018/11/25/fortele-aeriene-romane-in-actiune-misiune-umanitara-aprobata-de-ministrul-gabriel-les-foto/)

În cursul zilei de duminică (25 noiembrie) mai multe echipe din ţară, dar și din Olanda au fost prezente la Spitalul Judeţean din Baia Mare pentru prelevarea organelor.

Este vorba de inimă, ficat, plămâni și rinichi. Ficatul și inima ajung la Bucureşti, rinichii la Cluj, iar plămânii în Olanda.

Cercetările continuă în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a șirului evenimentului.

“Un pieton de 34 de ani, care s-a angajat în traversarea neregulamentara a străzii, a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 41 ani. Şoferul nu se afla sub influenţa alcoolului”, arată reprezentanţii IPJ Maramureş.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.