Polițiștii au finalizat cercetările în cazul unui accident teribil. Patru tinere au murit (Foto)

Poliţiştii au finalizat dosarul accidentului de tren de la Jibou, în urma căruia patru studente din judeţul Maramureş şi-au pierdut viaţa. Tragedia a avut loc in primavara acestui an (17 mai). 

Accidentul s-a soldat cu moartea a patru tinere de 20 şi 21 de ani şi cu rănirea gravă a alteia.

„Cercetările efectuate în dosar au stabilit că semnalele acustice şi sonore de la trecerea la nivel cu calea ferată funcţionau la momentul producerii accidentului”, a declarat pentru Adevărul procurorul de caz Marta Chiş. Aceasta a mai spus că va analiza dosarul şi va lua o decizie în caz – clasare ori trimitere în judecată – până în 20 decembrie.

Va reamintim că în 17 mai, Mădălina Pârja, Maria Şteţ, Claudia Barboş şi Sara Pop, patru tinere în vârstă de 20 şi 21 de ani, toate din judeţul Maramureş şi-au piedut viaţa după ce autoturismul în care se aflau a fost spulberat de trenul personal 4046, Baia Mare-Jibou. Maşina era condusă de prietena şi colega lor de facultate, Sanda Ungur, de 21 de ani.

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost aruncat la câţiva metri distanţă de calea ferată, trei dintre pasagere murind pe loc după ce au fost proiectate în afara maşinii.

O altă tânără a decedat în fiarele contorsionate. Singura care a scăpat cu viaţă a fost conducătoarea auto, aceasta suferind răni grave.

Pentru mai multe detalii cititi aici:

https://www.satmareanul.net/2018/05/18/infiorator-masina-lovita-de-tren-patru-tinere-au-murit-foto/

https://www.satmareanul.net/2018/05/18/cine-sunt-cele-patru-fete-care-au-murit-in-accidentul-de-langa-jibou-foto/

https://www.satmareanul.net/2018/05/18/cine-este-supravietuitoarea-tragediei-din-jibou-este-in-stare-stabila-foto/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.