Cine sunt cele patru fete care au murit în accidentul de lângă Jibou (Foto)

Patru tinere, cu vârsta cuprinsă între 20 și 21 de ani au murit joi, 17 mai într-un cumplit accident de circulație, lângă Jibou. Mașina în care se aflat cele patru fete a fost spulberată de tren. Șoferița, a scăpat cu viață, însă aceasta se află în stare gravă.

Mădălina Parja, Maria Şteţ, Claudia Barboş şi Sara Pop, patru tinere în vârstă de 20 şi 21 de ani, se întorceau împreună cu prietena loc, Sanda Ungur, de la Cluj-Napoca, unde luaseră parte la festivitatea de absolvire a Universităţii Tehnice.

Sanda, 21 de ani, era la volan, iar la trecerea la nivel cu calea ferată, a ignorat semnalele acustice şi sonore care anunţat sosirea trenului R 4046. Autoturismul a fost spulberat în urma impactului, Mădălina, Maria, Claudia şi Sara decedând pe loc.

Şoferiţa a supravieţuit ca prin minune, dar a rămas încarcerată în fiarele contorsionate. Pompierii au reuşit să o scoată din maşină, tânăra fiind transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

Mădălina Parja era din satul Sat-Șugatag și studia Administrarea afacerilor-Economia Firmei, dar şi Agronomie la Universitatea din Oradea.

Sara Pop era din comuna Sălsig, Maramureș și era studentă în cadrul aceluiaşi Centru Universitar, la Economia Firmei.

Claudia Barboș era din Ciocotiş, absolvise Liceul Teoretic „Emil Racoviţă” din Baia Mare şi studia Administrarea Afacerilor-Economia Firmei.

Maria Şteţ era din Sat-Şugatag şi absolvise Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” Sighetu Marmaţiei, şi studia Administrarea Afacerilor-Economia Firmei.

Un Comentariu la "Cine sunt cele patru fete care au murit în accidentul de lângă Jibou (Foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.