Razvan Rentea a atacat sentinta Tribunalului Satu Mare. Sustine ca este nevinovat

Razvan Rentea, condamnat in data de 23 august de Tribunalul Satu Mare la detentie pe viata, in cazul triplei crime de la Apa a atacat cu apel sentinta magistratilor satmareni. Acesta a fost gasit vinovat ca si-a ucis parintii si bunica.

Apelul depus de Rentea a fost inregistrat in data de 27 august. In aceste conditii dosarul crimei de la Apa se muta la Curtea de Apel Oradea.

Răzvan Rentea a fost arestat imediat după înmormântarea părinților săi, după ce probele administrate de către anchetatori au demonstrat că acesta este principalul suspect în cazul triplului omor. Oribila crimă a avut loc în seara zilei de 23 noiembrie 2017.

Din anchetă reiese că ucigașul și-a omorât prima dată bunica, pe Viorica Apan, în vârstă de 80 de ani. Apoi și-a ucis tatăl, pe Gheorghe Rentea (59 de ani), în curtea casei. Știind că mama sa, Niculina Rentea, trebuie să vină cu microbuzul de la serviciu, acesta a urcat în mașină și s-a dus să o aștepte. Și-a dus mama acasă, iar în timp ce femeia a vrut să intre în locuință, fiul acesteia a lovit-o din spate și a omorât-o.

Pentru a-și crea un alibi, criminalul a venit în Satu Mare.

Se pare totul ar fi pornit de la o ceartă. Având datorii mari, Răzvan Rentea a încercat să vândă un apartament din Satu Mare, cumpărat de tatăl său. Însă părinții au aflat despre acest lucru și nu au fost de acord.

Până în 2012 Răzvan Rentea a lucrat în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Someș” Satu Mare, de unde a trebuit să demisioneze din cauza unor infracțiuni pe care le-a comis în timpul serviciului. Acesta a încercat să se reangajeze, însă a căzut la testul psihologic.

Un Comentariu la "Razvan Rentea a atacat sentinta Tribunalului Satu Mare. Sustine ca este nevinovat"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.