Clientii unui bar fac probleme. Au fost reclamati la Prefectura

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, a susţinut astazi, 28 august, audienţe cu cetăţenii. Alături de prefect au fost prezenţi consilerul juridic, Hadrian Tomşa, consilierul prefectului, Mihai Stan şi consilierul pe relaţii cu publicul, Găzdac Florin. În această săptămână s-au înscris în audienţă trei persoane.

Primul caz s-a referit la disconfortul creat de clienţii unei unităţi de alimentaţie publică (bar) situat în satul Dara, comuna Dorolţ. Persoanele prezente în audienţă au reclamat faptul că în imediata apropriere a casei lor, clienţii unui bar le creează deseori probleme prin gălăgie, mizerie şi mirosuri de greu de suportat. Prefectul a îndrumat persoanele să depună un memoriu pentru a se verifica cele sesizate.

În al doilea caz s-a solicitat sprijin pentru urgentarea intabulării unui imobil situat în cartierul Sătmărel. Prefectul a contactat Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară informând persoana ca până la data de 10 septembrie a.c. documentul solicitat va fi emis.

A treia persoana a mulţumit pentru rezultatul demersurilor făcute de către Instituţia Prefectului în cazul sălii de nunţi din vecinătatea domiciliului său din Turţ rugând totodată să se urmărească asigurarea respectării legilor cu privire la disciplina în construcţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.