Accident cu trei raniti. S-au izbit cu masina de un stalp

Luni (27 august) dimineata, în jurul orei 06.30, polițiștii din Negrești-Oaș au fost sesizați despre faptul că pe o stradă din localitatea Călinești-Oaș a avut loc un accident rutier.

În urma cercetării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 18 ani, din localitatea Lechința, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul neadaptării vitezei, într-o curbă a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un stâlp poziționat în afara părții carosabile, în partea dreapta a direcției sale de deplasare.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a trei tineri de 15, 18, respectiv 29 de ani, care se aflau pasageri în autoturism.

Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,52mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spitalul Negrești-Oaș unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.