Accident cu opt persoane implicate. Drumul spre Oradea, blocat

Circulaţia pe DN 19, la ieşirea din Săcueni, a fost blocată după ce trei maşini s-au tamponat, duminică (26 august) după-amiază.

In accident au fost implicate opt persoane, între care şi un copil, care a suferit escoriaţii.

“Toate victimele sunt conştiente. La faţa locului a fost mobilizată o autospecială cu apă şi spumă, două echipaje de prim ajutor şi unul de Terapie Intensivă al SMURD, iar răniţii au fost transportaţi la spital cu diferite traumatisme”, a precizat Roşca Camelia Rosca, purtator de cuvant al ISU Bihor.

Comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, a precizat că accidentul a fost sesizat la 112 la ora 18.32.

„Accidentul s-a produs pe DN19, la ieşirea din localitatea Săcueni, fiind implicate trei autoturisme, iar trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului”, a declarat Dinu, confirmând şi că traficul în zonă a fost blocat pe ambele sensuri şi deviat.

Astfel, dinspre Oradea spre Satu Mare circulaţia a fost deviată pe DN19 B, prin Olosig, Buduslău, apoi pe drumul judeţean 191 F. înspre Otomani, de unde iese pe DN19. În sens invers, maşinile au fost direcţionate din Otomani, pe drumul judeţean 191 F.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.