Criolipoliză cu Criocuum la Pearl Beauty Center Satu Mare

Scapă de grăsimea din zonele cu probleme, fără durere și complicații! La salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare își poți remodela silueta prin procedura de criolipoliză cu dispozitivul Criocuum.

Îți recomandăm acest tratament mai ales dacă în cazul tău dieta și antrenamentele fizice nu dau rezultatele dorite. Deși mulți spun că grăsimea ar trebui să fie arsă prin antrenament fizic, masaj, saună, împachetări corporale calde, tratamente cu ultrasunete sau prin laser, astfel de terapii nu oferă întotdeauna rezultatele așteptate. De aceea se pot evita astfel de proceduri calde în favoarea tratamentului la rece.

Informații interesante despre criolipoliză cu dispozitivul Criocuum le poți afla în prezentarea video

Frumusețe prin criolipoliză – Tratament la rece

Prin criolipoliză se aplică un tratament la rece (de până la minus 10 grade Celsius) cu un aplicator special al dispozitivului Criocuum, local, exact pe zona unde se dorește eliminarea țesutului subcutanat gras. Pliul de grăsime de pe zona unde se aplică tratamentul este absorbit în interiorul aplicatorului și astfel este răcit treptat în decursul unei perioade de terapie de aproximativ o oră. Răcirea se realizează în mod treptat până la cel mult minus 10 grade Celsius. În acest mod, la aceste temperaturi scăzute, celulele adipoase dobândesc o structură cristalină.

Cum se explică cristalizarea celulelor grase și slăbirea localizată? Tratamentul la rece are ca efect distrugerea membranelor adipocitelor și astfel fiind aplicat în mod lent, are loc moartea fiziologică a acestor celule. În timp, celulele adipocite moarte vor fi eliminate din organism, în mod natural, prin procesele metabolice. Prin îndepărtarea definitivă a celulelor de grăsime se reduce stratul de țesut adipos și se slăbește localizat.

Rezultatul este extraordinar! După doar 1-3 ședințe de terapie prin criolipoliză are loc o reducere a pliului de grăsime cu până la 45%. Ședințele de tratament se fac la interval de 3-4 săptămâni. Efectul terapiei se vede în timp, este vizibil în mod treptat, în câteva luni. De exemplu dacă criolipoliza se aplică în zona taliei, cantitatea de țesut adipos din această zonă cu probleme scade într-adevăr, în mod vizibil. Astfel după 2-3 luni, talia va fi mai fină, redusă cu aproximativ 6 cm.

Criolipoliza face minuni pentru zona abdominală, a coapselor, a feselor, în general asupra zonelor unde se formează cele mai mari depozite de grăsimi. Prin urmare, un astfel de tratament este eficient, este bun, mai ales că oferă rezultate în timp. Când tratamentul nu este invaziv, când se aplică cu răbdare, în mod treptat, cu un aparat ce dispune de o tehnologie performantă, nu are cum să nu se obțină rezultatele dorite.

Alte avantaje ale criolipolizei sunt:

Se reduc faldurile de grăsime
Se elimină kg în plus
Se reduce în mod vizibil celulita
Se îmbunătățește aspectul pielii.
Criolipoliza nu se aplică în cazuri de:

Sarcină, obezitate morbidă, alergie la frig.
Tulburări de coagularea sângelui, diabet zaharat, angiopatie, boli inflamatorii acute
Tulburări circulatorii în zona de tratament, anumite afecțiuni și deteriorări ale pielii
La persoanele care au stimulator cardiac.
Criolipoliză cu Criocuum la Pearl Beauty Center Satu Mare

Dispozitivul Criocuum este produs de compania spaniolă TermoSalud și reprezintă cel mai performant aparat de criolipoliză din oferta BeautyOne. Despre TermoSalud se spune că este cel mai bun producător de aparatură performantă din industria sănătății și frumuseții. Cei care au creat această companie au peste 30 de ani de experiență în domeniul cercetării, fabricării celor mai inovatoare echipamente și produse destinate saloanelor de înfrumusețare, de tratamente balneoclimaterice, SPA.

Criocuum este un aparat profesional creat special de această companie pentru obținerea celor mai bune rezultate în reducerea stratului de grăsime subcutanat prin criolipoliză. Criocuum este cel mai bun aparat de criolipoliză destinat pentru saloanele de înfrumusețare de la noi din țară. Îndeplinește toate cerințele de eficiență și protecție asupra pielii. Tratamentul de criolipoliză cu acest aparat este sigur, non-invaziv, nu produce durere și nu afectează integritatea pielii.

Tratamentul nu distruge vasele de sânge, celulele musculare sau fibroblastele.

Poți face tratamente de criolipoliză cu aparatul Criocuum la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center începând de la data de 1 Octombrie 2018. Clienții fideli vor avea reduceri la tratamente.

Te invităm la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare pentru a lua gratuit catalogul de servicii și prețuri. La salon se fac frecvent promoții și se oferă întotdeauna servicii premium, de calitate, la prețuri accesibile.

Te poți abona și prin sms la site-ul nostru pentru a afla noutăți.

Adresa salonului Pearl Beauty Center este Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

Ne găsiți și pe Facebook, Instagram și Youtube. Căutați Pearl Beauty Center.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.