Ministrul Ioana Bran, la Conferința Națională pentru Elevi și Studenți (Foto)

Ioana Bran, Ministrul Tineretului și Sportului, a fost prezentă astăzi, 23 august la dezbaterea de la Universitatea Politehnică București, din cadrul Conferinței Naționale pentru Elevi și Studenți. Conferința a fost un bun prilej pentru 200 de elevi din clasele IX-XII din toată țara de a vizita campusul universitar și a experimenta viața studenților de la Politehnică.

Într-o atmosferă relaxată și într-un cadru informal, reprezentanții Consiliilor Elevilor din București și alte orașe ale țării au dialogat cu elevii prezenți, care la rândul lor au adresat întrebări și chiar s-au întrecut într-un scurt concurs de proiecte gândite ad-hoc.

Ioana Bran și deputatul Gabriel Petrea, directorul general adjunct al UPB, au purtat la rândul lor dialoguri cu elevii, care s-au arătat interesați de diverse teme, de la programe de voluntariat la cele de internship sau la concursul pentru locurile de delegat de tineret la ONU. A fost un schimb de informații și de idei cu elevi de vârste diferite, veniți din multe zone ale țării și cu toții s-au declarat încântați de experiența din aceste zile.

„Am primit cu bucurie invitația de a fi prezentă în mijlocul elevilor. Și noi avem la MTS, pe perioada verii, studenți care vin să muncească alături de noi în programul de internship, la fel ca și cei 200 de elevi din toate colțurile țării, care s-au bucurat cu siguranță de experiența trăită printre studenții de la Politehnică. Indiferent de vârstă sau pregătire, cu toții avem mereu de învățat de la cei din jurul nostru.

MTS desfășoară multe activități cu si pentru tineri, inclusiv elevi, prin direcțiile județene și casele de cultură studențești sau prin centrele de tineret, avem tabere dedicate elevilor și studenților și încurajăm permanent dialogul cu organizațiile studențești, sau cu cele ale elevilor”, a spus Ioana Bran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.