Ministrul Ioana Bran, in vizita la bazele sportive din Capitala (Foto)

Ministrul Tineretului și Sportului, deputatul social-democrat Ioana Bran a vizitat astazi, 21 august bazele din patrimoniul Clubului Sportiv Olimpia, dar și sediul clubului, care reprezintă una dintre cele mai performante unități de profil ale MTS.

Vizita a început la baza de la Vitan, unde directorul clubului, Gheorghe Iordache i-a prezentat ministrului starea stadionului de rugby, a terenurilor adiacente, multe dintre ele ne-exploatate la capacitatea maximă, dar și baza de pentatlon modern și manejul unde clubul deține doi frumoși cai de competiție.

Echipa MTS s-a deplasat apoi la baza din Pantelimon, unde se află bazinul de 25 m, sălile de baschet, de gimnastică și de haltere, dar și hotelul și sediul clubului Olimpia.

Ministrul Ioana Bran a stat de vorbă cu sportivi, antrenori, cu angajați ai clubului, a observat, pe rând, starea bazelor de antrenament și a vizitat apoi și camerele hotelului sportivilor.

“Olimpia este un club cu tradiție și are un palmares impresionant, cu medalii olimpice, mondiale și europene. Din păcate, baza de pregătire nu se ridică la nivelul atât de înalt al performanțelor sportive iar MTS va face demersuri pentru alocarea de fonduri suplimentare, pentru că este clar că este nevoie de noi investiții. Am văzut unde se pregătesc sportivii, am stat puțin de vorbă și cu antrenorii și sportivii care erau la antrenamente și am fost încântată să observ cu câtă ambiție se pregătesc”, a spus Ioana Bran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.