Locuri de munca in Spania. Se cauta 150 de persoane

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Satu Mare, promovează oferta unui angajator din Spania de 150 locuri de muncă vacante pentru femei, pentru munca sezonieră în agricultură pentru recoltarea căpșunilor, Este vorba despre campania 2019 (nu se solicita experiență).

Contractul de muncă este de aproximativ 3 luni și se va derula în perioada 1 februarie – 31 mai 2019. Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate/zi, 40 ore/săptămână împărțite în 6 zile, ziua liberă poate fi în oricare zi a săptămânii.

Perioada de probă este de 15 zile. Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, contribuțiile datorate fiind: impozit pe venit = 2% și asigurare socială = 113 euro/lună.
Cazarea este gratuită, iar lucrătorul va plăti 1 euro/zi reprezentând plata utilităților.

Angajatorul plătește transportul către Spania, contravaloarea acestuia urmând a fi recuperată din primul salariu al angajatului.Întoarcerea în România (la terminarea contractului) este plătită de angajator, transportul dus- întors fiind organizat de angajator printr-o firmă de transport.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadru AJOFM Satu Mare, strada Ion Ghica nr.36, telefon 0261/770237.

Selecția va fi organizată în Moldova.

Termenul limită pentru aplicare: 20.11.2018. Data și locația bursei vor fi comunicate ulterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.