What`s UP și Irina Rimes au incheiat prima seara la Zilele Orasului Negresti-Oas (Foto)

Primul moment artistic după premiere, din cadrul Zilelor Orasului Negresti-Oas, i-a aparținut folkistului George Negrea, care le-a cântat oşenilor melodia dedicată românilor plecaţi din ţară.

Prima zi s-a încheiat cu recitalurile de excepție oferite de trupa What`s UP și de îndrăgita interpretă Irina Rimes, care au adunat la stadion mii de negreșteni și oșeni.

Zilele Orașului continuă azi, 19 august de la ora 18.00, cu un medalion folcloric Nicu Pop și Sorin Cucu; Moment folcloric oșenesc cu Maria Tripon; Moment festiv: premierea cuplurilor care aniversează Nunta de aur; Moment folcloric oșenesc – Maria Petca Poptean și Ansamblul Măgura; Recital muzică populară – Lavinia Goste, Marius Zorilă și orchestra; Marc Mesaroș & Band.

Cele mai așteptate momente ale serii vor fi oferite de legendarii de la PHOENIX și CARLA’S DREAMS, după care va urma un spectaculos foc de artificii.

Organizatorii evenimentelor sunt Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș, Casa Orășenească de Cultură Negrești-Oaș, Muzeul Țării Oașului, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Negrești-Oaș și SC Events Walter SRL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.