Satmareanca, premiata la cea mai puternica tabara de matematica din tara (Foto)

Satmareanca Iris Roatis, fosta eleva a Colegiului National “Mihai Eminescu” a fost distinsa cu premiul Dan Schwatz pentru intreaga activitate pe parcursul editiilor concursului Gazata Matematica si ViitoriOlimpici.ro. Cea mai asteptata tabara de matematica a avut loc in perioada 13-18 august. 

“Anul acesta mi-a fost oferit premiul Dan Schwarz pentru întreaga activitate desfășurată pe parcursul edițiilor Concursului Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro. Vreau să mulțumesc organizatorilor atât pentru acest premiu, cât și pentru taberele anuale în care am întemeiat prietenii solide și am trăit momente memorabile. O sa imi fie extrem de dor de verile petrecute la VOI!” scrie Iris Roatis pe pagina sa de Facebook.

Iris a fost eleva Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare. La ediția din acest an a Olimpiadei Naționale de Matematică, Iris a cucerit medalia de bronz a Societății de Științe Matematice din România SSRM.

Eleva din Satu Mare a făcut o pasiune nu doar pentru Matematică ci și pentru dans. Iris este laureata mai multor competiții naționale și internaționale de dans sportiv, reprezentând Royal Dance Club.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.