Locuinte pentru medici, in Negresti-Oas

Președintele Agenției Naționale pentru Locuințe, Andrei Țurcanu, s-a aflat marti, 14 august la Negrești-Oaș pentru a identifica amplasamentul exact unde urmează să fie construit un bloc ANL cu 16 apartamente pentru medici.

La propunerea autorităților locale, Agenția Națională pentru Locuințe, aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării, a inclus obiectivul pe lista de investiții pentru anul 2018.

Nevoia construirii acestui bloc este justificată și prin faptul că o parte importantă a medicilor de la Spitalul Negrești-Oaș fac naveta, iar pentru o altă parte Consiliul Local Negrești-Oaș achită chiria. Această investiție este benefică pentru că le va da medicilor un motiv în plus să rămână la Negrești-Oaș.

În urma întâlnirii de lucru la care a participat și primarul Aurelia Fedorca, a fost identificat amplasamentul exact din curtea Spitalului și urmează să fie realizată documentația tehnică, iar apoi să înceapă cât mai repede execuția lucrărilor.

Amplasamentul a fost pus la dispoziție de Consiliul Județean Satu Mare, instituție căreia îi este subordonat Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș.

În paralel, se fac demersurile legale pentru finalizarea procedurilor privind construirea unui nou bloc ANL pentru tineri în orașul Negrești-Oaș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.