Audiente. Satmarenii isi cauta dreptatea la Prefectura

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, a susţinut azi, 31 iulie, audienţe cu cetăţenii. Alături de prefect au fost prezenţi şeful serviciului juridic, Dorle Cosmin şi consilierul pe relaţii cu publicul, Găzdac Florin . În această săptămână s-au înscris în audienţă patru persoane.

Primul caz s-a referit la eroarea de comunicare a cărţii de identitate a unui autovehicul al cărui categorie a fost greşit înscrisă. Având în vedere că la audienţă a participat şi un reprezentant al Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, problema a fost rezolvată în scurt timp.

O persoană din satul Româneşti, comuna Medieşu Aurit a solicitat sprijin pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra unui teren moştenit. Prefectul a îndrumat persoana să depună un memoriu pentru a se efectua verificările necesare.

O altă persoană prezentă azi la audienţe, a reclamat cazul unui concetăţean din satul Giurtelecu Hododului care ar primi ilegal indemnizaţia pentru persoană cu handicap. Prefectul a îndrumat persoana să depună un memoriu pentru a se efectua verificări specifice.

În ultimul caz s-a solicitat sprijin pentru eliberarea unui titlu de proprietate pentru terenul situat în satul Chegea, comuna Săcăşeni menţionându-se problema cu care se confruntă primăria în ceea ce priveşte serviciile topografice. Totodată s-a solicitat verificarea situaţiei juridice a pădurii respectiv păşunii comunale. Prefectul a comunicat persoanei că se vor face verificări în acest sens.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.