Un satmarean drogat a facut scandal pe litoral

Un satmarean a facut scandal pe litoral. S-a drogat apoi a făcut circ într-un magazin din Vama Veche. Adica, a consumat alimente şi a distrus ambalajul altor produse, refuzând să le plătească. Cand a venit Politia, iar tanarul a decis sa dea banii, i-au cazut pastilele de ecstasy din buzunar. 

Ionuţ B. a încheiat un acord de recunoaştere cu procurorii DIICOT, care a fost înregistrat la Tribunalul Constanţa, pe 19.06.2018. Ulterior, la data de 18.07.2018, acesta a fost condamnat la 4 luni cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de mare risc, pentru consum propriu.

“Admite acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Serviciul Teritorial Constanţa şi inculpatul B. Ionuţ cercetat în stare de libertate, asistat de apărătorul ales, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de mare risc, pentru consum propriu prev. de art. 4 alin. 2 din Legea nr.143/2000 În temeiul disp. art.4 alin. 2 din Legea nr.143/2000, cu aplic. art.480 al.4 din C.P.P., stabileşte inculpatului pedeapsa de 4 luni închisoare. În baza disp. art. 83 alin.1 şi 3 din C.P. amână aplicarea pedepsei de 4 luni închisoare. În baza disp. art.84 din C.P stabileşte termen de supraveghere de 2 ani”, potrivit minutei judecătoreşti.

Sursa foto: www.replicaonline.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.