Unde ne recomandă Dj BIA să facem remodelare corporală în Satu Mare?

Vai …Vara! Problema celulitei acum este observată mai tare ca oricând, mai ales că vrem să mergem la mare, să ne bucurăm în costum de baie de plajă, apă și soare. Soluție există la celulită, deci nu dispera! Află cum poți scăpa imediat de celulită și cum poți trăi acel sentiment minunat, creat de faptul că ai pielea fină și catifelată.

Bianca Marciuc este unul dintre DJ apreciați în străinătate fiind cunoscută peste tot prin Dubai. Este cunoscută ca DJ BIA și are peste 135 000 de fani pe Facebook.

Ea și-a dorit întotdeauna să nu aibă celulită, dar din păcate viața de noapte și programul nepotrivit și-au spus cuvântul. Chiar dacă a ajuns de multe ori la limita renunțării în lupta cu celulita, nu a renunțat niciodată.

Datorită aparatului Eximia HR 77 PLatinum cu 5 tehnologii avansate combinate într-un singur aparat, de la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center, a reușit să câștige războiul cu celulită și mai mult decât atât să dea jos 10 cm cumulat de pe toate zonele.

DJ BIA subliniază importanța obținerii unui ajutor profesional pentru a slăbi localizat în zonele cu probleme, pentru a scăpa de celulită și a ajunge la greutatea ideală.

Despre tratamentele cu Eximia HR 77 Platinum la Pearl Beauty Center

După cum a declarat DJ BIA , ea a ales acest salon la recomandarea unei prietene pentru că oferă cele mai bune rezultate în reducerea celulitei și în remodelare corporală. A constatat cu plăcere că echipa de aici este alcătuită din specialiști care combină comportamente sănătoase cu tehnologia avansată și astfel oferă tratamente de eficiență maximă.

Salonul vă oferă un tratament personalizat pe fiecare tip de problemă, și vă ajută să vă creați silueta mult visată. În opinia lui DJ BIA, acest salon este este cu adevărat unul premium, care oferă rezultate excelente și care se ridică la standardele internaționale.

Eximia HR 77 Platinum este dispozitivul care te scapă de celulită!

DJ BIA este foarte fericită că a ales acest aparat de remodelare corporală – Eximia HR 77 Platinum – deoarece s-a convins că este cel mai bun aparat de slăbire și de eliminare a celulitei. A făcut 12 ședințe de terapie “All in One” cu Eximia și astfel a slăbit de la 54,5 la 48,5 kg și în plus a scăpat și de 10 cm din talie. După doar 2 ședințe de tratament, talia sa era mai mică cu 3 cm.

Echipamentul Eximia combină 5 tehnologii de ultimă oră pentru tratamente anti-celulită și de remodelare corporală într-un singur aparat. Eximia este “Cel mai bun echipament de slăbit în 2017” , a primit premiul la Congresul Internațional de Medicină Anti-Aging.

Ce spune DJ BIA despre împachetările corporale cu produse Bruno Vassari?

Am decis să fac și împachetări corporale cu produse Bruno Vassari la acest salon și sunt foarte mulțumită de rezultate. Specialiștii de la salon mi-au recomandat să folosesc aceste produse acasă și am observat eficiența lor și în confortul casei mele. Recomand tuturor aceste produse și terapii la salon dar și acasă pentru că hidratează pielea, o regenerează, îi îmbunătățește elasticitatea, aspectul ei devine vizibil mai frumos, iar aspectul de coajă de portocală dispare.

Cum sunt prețurile pentru terapiile de la salon?

Comparativ cu alte saloane de înfrumusețare din țară, care oferă calitatea premium, la Pearl Beauty Center prețurile sunt mai mici iar rezultatele sunt satisfăcătoare pentru majoritatea clienților. Prețurile pentru terapiile de la salon sunt accesibile, sunt în conformitate cu tehnologia avansată aplicată și calitatea serviciilor oferite.

Vă invităm să ne vizitați pe pagina de Facebook – https://www.facebook.com/pearlbeauty.ro și pe blog – http://pearlbeauty.ro/ pentru a afla mai multe despre tehnologiile, tratamentele și prețurile de la salon.

Puteți consulta și obține catalogul de servicii și prețuri la noi la salon, pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23. colț cu Strada Avram Iancu, Nr.58.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.