Satu Mare, capitala tineretului catolic din Romania (Foto)

Cu trei zile înainte de începerea Întâlnirii Naționale a Tineretului Catolic (INTC), a început instruirea voluntarilor în Satu Mare.

Au început pregătirile voluntarilor veniți din toată țara pentru Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic (INTC), care va avea loc la Satu Mare, între 25 și 29 iulie. O mie douăsute cincizeci de tineri s-au înscris și vor veni să se roage, să cânte în orașul de reședință al Diecezei Romano-Catolice de Satu Mare.

Voluntarii, într-un număr de 75 – grupul lor fiind completat de tinerii de la Serviciul de Ajutor Maltez și familiile dornice să ajute – au ajuns duminica, 22 iulie la Satu Mare și după rugăciune și Sfânta Liturghie, au avut timp și de a se cunoaște între ei.

Azi, 23 si marți, 24 iulie deja se vor axa pe treburile lor specifice, se vor întâlni cu trainerii lor, de la care vor primi instruirea necesară ca să facă față provocărilor, când ajung toți participanții și începe programul. Dieceza Romano-Catolică de Satu Mare, și astfel municipiul este pentru prima dată gazda Întâlnirii Naționale a Tineretului Catolic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.