Un nou curs masteral de canto, organizat de tenorul Nagy Norbert

Dacă vrei să înveţi de la un adevărat profesionist, acum ai şansa! După succesul de anul trecut, în 2018, cunoscutul tenor Nagy Norbert organizează pentru a doua oară consecutiv curusl masteral de canto în oraşul său natal, Satu Mare, cu desfăşurare în perioada 6-17 august.

Profesionismul său este de necontestat, deoarece el lucrează ca profesor de muzică în Italia. În tot acest timp, el a străbătut lumea în lung şi în lat ca tenor, urcând pe marile scene ale operelor din Italia, Germania, Franţa şi Dubai, şi participând la numeroase festivaluri de operă.

Tenorul Nagy Nortbet a învăţat canto de la cei mai buni maiştri ai muzicii clasice. Şi-a început studiile la Liceul de Arte „Aurel Popp” din Satu Mare, unde printre altele a studiat instrumentele pian şi chitară. Între timp, şi-a dat seama că cel mai bun mod de a se exprima în lumea artistică este canto-ul. Astfel, a fost admis cu brio la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, unde şi-a finalizat studiile cu succes, urmând apoi cursurile de masterat în muzică în Italia. Pe meleagurile italieneşti şi-a aprofundat studiile şi fructificat talentul în oraşul La Spezia, la Conservatorul „Giacomo Puccini”. Artistul sătmărean l-a avut printre profesori pe marele Andrea Bocelli.

Cursul ce va fi ţinut în Satu Mare este dedicat în primul rând tinerilor care se pregătesc să dea admitere la şcolile de specialitate în domeniul muzicii, dar şi pentru cei care sunt la începutul carierei lor muzicale.

În cadrul cursurilor masterale de muzică, cursanţii vor învăţa, pe lângă muzică clasică, şi muzică uşoară, cursul fiind adaptat nevoilor cursanţilor.

Cel mai promiţător şi talentat cursant va avea posibilitatea să-şi înregistreze propria piesă în studioul tenorului, iar dacă nu are una, poate alege dintre melodiile preferate de la alţi solişti. Pentru succesul înregistrării, tenorul va asista personal şi va oferi sfaturi practice utile câştigătorului premiului.

Studioul profesional al tenorului este în strânsă legătură cu un studio de înregistrări italian, astfel că modificările tehnice ale înregistrării vor fi realizate deja în Italia. În plus, cine ştie dacă în acest timp, cineva din Italia nu cumva ar descoperi o nouă vedetă în persoana câştigătorului. Aşadar, nu ezita, înscrie-te la cursul masteral de canto susţinut de tenorul Nagy Norbert până în 5 august 2018, prin mesaj privat pe pagina sa de Facebook, şi vei primi toate detaliile aferente programului de desfăşurare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.