O delegatie din Republica Moldova, in vizita la Negresti-Oas (Foto)

O delegaţie din Raionul Cahul din Republica Moldova, formată din primari şi consilieri locali, au fost mircuri, 18 iulie, oaspeții orasului Negresti-Oas pentru o întâlnire de lucru.

Împreună cu operatorul de apă şi Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru apă şi canal, primarul Aurelia Fedorca a prezentat strategia de dezvoltare a oraşului, iar ceilalţi au vorbit despre importanţa guvernanţei corporative la societăţi în care statul sau o unitate teritorial administrativă este acţionar majoritar şi despre evoluţia serviciilor de apa şi canalizare în oraşul Negreşti-Oaş.

S-au purtat discuţii cu privire la găsirea modalităţilor de ridicare a standardelor în ceea ce priveşte sectorul de apă şi apă uzată.

„Pe lângă învestițiile de extindere şi modernizare a sistemelor de apă din fonduri europene, atrase pe exercițiul financiar precedent, ne pregătim pentru o nouă finanțare nerambursabilă pentru perioada 2014-2020, care va creşte cu siguranţă standardul serviciilor în sectorul de apă”, spune primarul Aurelia Fedorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.