Sapte tineri stagiari la Ministerul Tineretului si Sportului. Ce spune ministrul Ioana Bran (Foto)

După ce luni (16 iulie) după-amiază, în prezența premierului Viorica Dăncilă și a mai multor membri ai Executivului, la Palatul Victoria a avut loc lansarea oficială a Programului de Internship al Guvernului României, marți (17 iulie), la sediul Ministerului Tineretului si Sportului (MTS) au sosit deja cei sapte tineri care vor efectua un stagiu de lucru de două luni.

Aceștia vor lucra în diverse departamente, vor participa la reuniuni ale ministrului Ioana Bran și ale secretarilor de stat, vor aprofunda detaliile de funcționare ale activității într-o instituție publică și vor interacționa activ cu viața de zi cu zi dintr-un minister.

Emoționați, la primul lor contact cu noul loc de muncă, dar și vizibil interesanți de ce descopereau, cei sapte tineri stagiari au vizitat birourile MTS și au avut chiar din prima zi o întâlnire cu ministrul Tineretului si Sportului, deputatul social-democrat Ioana Bran.

“Am cunoscut niște tineri ambițioși și dornici să acumuleze experiență și cât mai multe informații. I-am felicitat în primul rând pentru modul în care au ales să-și petreacă vara, preferând să vină să lucreze în administrația publică, decât să plece în vacanță. I-am asigurat că atât eu personal, cât și colegii mei suntem oricând gata să-i ajutăm cu un sfat sau să le clarificăm orice nelămurire. Experiența acumulată aici va contribui cu siguranță la dezvoltarea lor profesională, vor descoperi diferența dintre teorie și practică și toate acestea le vor fi de folos în cariera pe care o vor urma”, a spus ministrul Ioana Bran după prima întâlnire cu tinerii stagiari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.