Ministrul Ioana Bran a primit vizita unei delegatii de la Comisia Europeana (Foto)

În cursul zilei de azi, 17, ministrul Tineretului si Sportului, deputatul social-democrat Ioana Bran a primit vizita unei delegații de la Comisia Europeană, condusă de Themis Christophidou, Directorul General pentru Educație și Cultură din cadrul Comisiei Europene.

Discuțiile au avut loc într-o primă fază într-un cadru informal, la un prânz de lucru, la care au mai fost prezenți și domnul Filip Van Depoele, directorul departamentului de coordonare politică și relații inter-instituționale din cadrul Comisiei Europene, secretarul de stat Remus Munteanu și subsecretarul de stat Cristina Andronic.

Prânzul de lucru a fost urmat de vizita delegației de la Bruxelles la sediul MTS, unde discuțiilor li s-au alăturat și membrii grupului de lucru care coordonează procesul de pregătire (pe domeniile tineret și sport) a președinției române a Consiliului Uniunii Europene.

Printre subiectele discutate au fost stabilirea agendei și a priorităților pentru preluarea de la 1 ianuarie a președinției Consiliului EU, dar și prezentarea evenimentelor care vor avea loc la nivel național, pe durata mandatului, pe domeniile de tineret și sport.

De partea cealaltă, reprezentanții Comisiei Europene și-au prezentat viziunea despre colaborarea cu autoritățile române pe perioada pregătirii preluării mandatului și și-au exprimat sprijinul deplin de a colabora pe orice plan pentru ducerea la bun sfârșit și apoi predarea mai departe a unui mandat de președinție cu obiective îndeplinite.

Un Comentariu la "Ministrul Ioana Bran a primit vizita unei delegatii de la Comisia Europeana (Foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.