Aproape de coma alcoolica. Cum a condus un sofer

Polițiștii au identificat în trafic, un bărbat, de 50 de ani, din Tășnad, care se deplasa cu un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Totul s-a întâmplat în cursul zilei de luni, 16 iulie.

Rezultatul testării cu aparatul alcooltest, a indicat valoarea de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Verificările în cauză continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii rutieri au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 7 conducători auto.

Dintre aceștia, 4 conducători auto, cu vârste cuprinse între 27 și 44 de ani, au depășit viteza maximă legală admisă, circulând cu viteze cuprinse între 105 și 123 km/h, pe sectoare de drum cu viteza maximă legală admisă de 50 km/h.

Doi conducători auto, nu au acordat prioritate de trecere, pietonilor angajați în traversarea drumul public prin loc semnalizat și marcat corespunzător.

Un bărbat, de 36 de ani, din Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism nu a respectat semnificația indicatorului rutier “Oprire”, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu o autoutilitară. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.