Accident teribil ! 11 persoane transportate la spital (Foto)

Un teribil accident de circulatie soldat cu 11 persoane ranite a avut loc azi (16 iulie) dimineata intre localitatile Nojorid si Les din Bihor. Un autobuz, un autoturism şi o autoutilitară s-au ciocnit pe DN 79.

“Ajunse la locul producerii accidentului, echipajele medicale au procedat la evaluarea de specialitate a persoanelor implicate şi acordarea îngrijirilor necesare celor 11 persoane rănite. Două dintre acestea se alfau în cod galben medical (diferite traumatisme), iar 9 în cod verde medical (cu leziuni minore)”, a precizat Camelia Roşca, purtatorul de cuvant al ISU Bibor.

Cei 11 răniţi au fost transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, pentru investigaţii suplimentare şi îngrijiri.

Au fost mobilizate trei echipaje de pompieri din cadrul detaşamentelor 1 şi 2 Oradea ale ISU, cu autospecială de intervenţie cu modul de descarerare, o autospecială de transport victime multiple şi o ambulanţă de tip şi B2 (paramedici), echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Autospeciala pentru descarcerare nu a fost nevoie să intervină.

Sursa foto: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.