Maternitatea din Satu Mare, dotata cu aparatura moderna

Două secții din cadrul Spitalului Județean Satu Mare vor fi dotate cu aparatură medicală modernă. In acest proiect, Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, are ca partener Spitalul Regional pentru Copii din Mukachevo, regiunea Transcarpatia, Ucraina.

În cadrul proiectului se prevede dotarea Secției Neonatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare (SJUSM) cu incubatoare, aparate pentru ventilație mecanică, mese radiante, inclusiv cu modul reanimare, ecograf şi altele.

De asemenea, Secția Anestezie şi Terapie Intensivă va fi dotată  aparate pentru ventilație mecanică de înaltă performanță inclusiv cu modul pediatrie, monitoare dotate cu transductor şi injectomate şi altele; respectiv EKG portabil, defibrilator, ecograf portabil şi monitor în locația Tășnad a SJUSM.
Bugetul total aferent proiectului este de 1.100.000 de euro. Spitalul sătmărean are definit un buget de 550.000 de euro, din care 522.500 de euro reprezintă finanțare nerambursabilă şi 27.500 de euro – contribuție proprie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.