Stimulente financiare pentru elevii de nota 10. Trei elevi din Satu Mare, pe lista Guvernului

Absolvenții care au obținut media 10 la Evaluarea Națională a elevilor de clasa a VIII-a și la examenul național de Bacalaureat din acest an vor primi stimulente financiare, în semn de apreciere a performanțelor realizate. In judetul Satu Mare de aceste stimulente vor beneficia trei elevi.

Este vorba despre: Briana Andreea Fg. Biro de la Liceul Teoretic din Carei; Alex Eduard CS. Mihai de la Scoala Gimnaziala „Balcescu-Petofi” Satu Mare si Iris Roatis, fosta eleva a Colegiului National „Mihai Eminescu” din Satu Mare.

Potrivit unei hotărâri adoptate joi, 12 iulie de Guvern, sumele acordate sunt în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obținut media 10 la Evaluarea Națională, respectiv de 3.000 de lei pentru fiecare absolvent de liceu care a obținut media 10 la examenul național de Bacalaureat 2018.

Vor beneficia de aceste stimulente 345 de absolvenți de clasa a VIII-a care au finalizat EN VIII cu media 10, respectiv 139 de absolvenți de clasa a XII-a care au încheiat cu media generală 10 examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2018.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.